İyi akşamlar öncelikle, hocam dedemin yaklaşık 2 ay önce beynine pıhtı atmıştı. 1-2 gün hastanede yattı ve düzelmiş gibiydi sonra 1 ay önce bir daha pıhtı attı ve 28 gündür yoğun bakımda yatıyor hala bir gelişme yok, beyin embolisi teşhisi konuldu, beynin sağ tarafı tamamen tıkanmış, bunun çaresi var mıdır? yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle geçmiş olsun, beyin embolisi çok ciddi bir hastalıktır. Beyine pıhtı attığından vede bu pıhtıya bağlı yaklaşık olarak beyinin yarısı beslenemediğinden bu dokular ölür. Yerine yeni beyin dokusu gelişmez. Burada önemli olan hastanın hayati tehlikeyi atlatıp yoğun bakımdan çıkması.
teşekkürler hocam bilginiz için.Doktorlar artık yapcağımız birşey yok midesinden dleik açıcaz eve çıkarıcaz dediler.biz mideden beslicekmişiz artı.bundan sonra iyileşme imkanı var mıdır ?