Uyku bozukluğu

27.06.2012

Merhaba,

İsmim Hasan Tahsin. 5 yıllık evliyim ve 16 aylık bir kızımız var. Eşim kızımıza erken dönemde uyku eğitimi vermeye başardı. 6. aydan itibaren odasını ayırarak kendi yatağında yatmasını sağladık. Saat 21:00 olduğunda yatağına bırakıp ışığı söndürüp çıkıyorduk. Gece de 03:00 civarı mama veriyorduk.
Ancak 2-3 haftadır bu alışkanlığı değişti. Uyku saatleri saat 22:30'a doğru kayarken. Artık yatağına bıraktığımızda, hüngür hüngür ağlamaya başladı. Önceleri bir sorunu olduğunu düşündük. Sonuçta 1 yıldır hiç böyle yapmamıştı. Ancak şunu farkettik ki, şu an sadece bizi yanında istediğinden dolayı ağlıyor.
Ağladığı zaman yanına gitmediğimizde, kesik kesik ağlıyor. Biraz ağladıktan sonra bir dakika seslerimizi dinleyip gelip gelmediğimizi kontrol ediyor. Ses duymazsa ağlamaya devam ediyor ve 2-3 gündür geceleri de uyanarak aynı şekilde ağlamaya başladı, mamasını yedikten sonra ağlamaya devam ediyor. Eğer annesi odada kalırsa yarım saat içinde uyuyor. Kalmazsa yine hüngür hüngür ağlıyor.
Bir anda çok iyi verdiğimizi düşündüğümüz uyku eğitimi tersine döndü ve biz şu an afallamış durumdayız. O kadar içli ağlıyor ki, içimiz parçalanıyor.

Bu konuda lütfen bize yol gösterin, yardımınız için şimdiden teşekkürler.)

Yorumlar ve Deneyimler
Henüz hiçbir yorum yapılmadı.
Eğer yukardaki soruyla ilgili daha önce bir deneyim yaşadı iseniz ve ya bir yorumunuz varsa burdan paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Sorular