Alt sağ tarafta en sondaki dişim çok kötü ağrıyor, bu ağrı yüzümün sağ tarafını kople sarıyor.(göz, kulak, başım) bu dişimle diş eti arasında beyaz birşeler çıkıyor (ben kurcalayınca yada sıkınca) çok az tabi, ama çok kötü kokuyor, midemide bulandırıyor, doktora gittim, hiç birşey söylemedi bile aksine bana başka dişlerimi gösterdi, şu çürük felan diye, şunuda söyleyeyim aynı yerin üst tarafında 20lik dişim çıkıyor, bu sebeb olabilir mi yada bu ağrının dinmesi için ne yapmalıyım? cevablarınızı bekliyorum.)
merhaba, bir başka hekim tarafından muayene olmanızı muayene olmadan evvel bahsettiğiniz beyazlıkları da fırçalayarak gitmenizi öneririm. geçmiş olsun.
Meslektaşıma katılıyorum, muhakkak başka bir hekime daha muayene olmalısınız. Üstteki değil ama alttaki 20 yaş dişinizde enfeksiyon söz konusu olabilir. Geçmiş olsun.
Tarifiniz alt yirmi yaş dişinizde enfeksiyon olduğunu düşündürüyor,antibiyotik kullanımı ve belki de dişin çekimi gerekmekte,lütfen başka bir hekime muayene olunuz,geçmiş olsun.