Dahiliye Bu kategorideki diğer sorular için tıklayınız
Başlık: Karın bölgesinde kasılmalar Gönderilme zamanı: 24.07.2010 18:16:41
Soru: İyi günler yaklaşık 1 senedir karın bölgemde kasılmalar yaşıyorum artık midemden mi ileri geliyor bilmiyorum fakat beni çok rahatsız ediyor. Rahatsızlığımı anlatacak tek tarifim hani sanki birisi midemi eline almış sıkıyor pantolon düğmelerini açarak geziyorum ama midemde herhangi bir yanma ekşime türünden birşey olmuyor sadece şişkinlik mevcut tuvalet sorunumda yok çok öyle stresli bir yaşamımda yok fakat sigara kullanıyorum sizce benim sorunum neden kaynaklanıyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılarımla.
Cevap yazmak istiyorum


Marmara Ozon
Ozon Terapi ve Tedavi Merkezi
www.marmaraozon.com
Ozonla
Sağlıklı Zayıflama İçin
www.inceltiyoruz.biz
Bursa Lazer Epilasyon
Sağlıklı Güvenli Hizmet
www.esteslim.com
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler | Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı | İnşaat Portalı | Turizm Portalı