Merhaba, bundan yaklaşık 6 ay önce kanal tedavisi yaptırdım. 4 dişime uygulandı, o günden bu yana ise her sabah ağız dolusu bir kanla uyanıyorum ve bu aralar yeni başlayan, dişlerimi fırçaladıktan sonrada dolgu yapılan değil, ön dişlerimde de bir kanama meydana geliyor, bazen hiçbir şey yokken de tükürdüğümde yine kan geliyor ama özellikle her sabah uyandığımda aşırı bir kan tükürünce ağzımdan geliyor, doktoruma sorduğumda birşey yok, zamanla geçer dedi. 6 ay geçti fakat hala geçmedi, bazı doktorların verdiği cevaplar ise kontoru uyumsuz taşkın dolgu yapılmış, bu nedenle kanama oluyor, yani bunun tam nedeni nedir, yardımcı olabilir misiniz ve Adana'da bulunan diş hekimleri, ben daha önce böyle bir durumla karsılaştım ve çözümü bende diyen birisi varsa da hemen kontrole gelebilirim çünku her doktora güvenilmeyeceğini buradan anladım ki bu şahıs Adana'nın çok da meşhur sayılabilecek bir doktoruymuş, şimdiden teşekkürler.
Adana'da gittiğiniz diş hekimi ben değilim di mi? :-)
yoo siz değilsiniz :)
merhaba, konturları bozuk olan uyumsuz taşkın dolguların dişeti kanaması dişeti papili büyümesine sebep olabileceği kaçınılmazdır. taşkınlığın giderilmesi ve ilgili bölgenin küretajı ise çok kolaydır. bir dişhekimine giderek probleminizden kurtulabilirsiniz. geçmiş olsun.
Ben değilsem sorun yok:-) Bir diş hekimine gidin, iki dişinizin arasını metalik bir şerit zımpara ile şekillendirecektir.