2013 Aralık ayında sağ alt arka dişime kanal tedavisi oldum. Kaplama vb. işlemler yapılmadı. 2 gün öncesine kadar hiç bir şey yoktu. İlk başlarda sadece temas halinde (dilim ile değdiğimde yada üsteki dişim değdiğinde) acı hissediyordum. Dün durum daha da kötüleşti çok şiddetli ağrı oluştu. Dünden beri de hiç geçmiyor sürekli ağrı kesici almak durumunda kalıyorum. Gece hiç uyutmadı şimdi ise diş etimde şişlik oluştu. Diş hastanesi aciline gittim periapikal film çekildi. Doktor apse olduğunu söyledi geçiştirerek antibiyotik ilaç verdi. Siz değerli hocalarımın görüşlerine ihtiyacım var. Ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum. Bu linke röntgeni ekledim http://postimg.org/image/jqwcj3vch/
Şuan çiğneme yetimide kaybettim sadece sıvı şeyler tüketebiliyorum. Lütfen yardım edin.
Aslında diş hekiminiz bu dişe çok emek vermiş. Belki yeni bir kanal tedavisi yapılsa tekrar bir şans daha verilebilir belki? Bu tür tekrarlayan kanal tedavielrinin başarı şansı yaşınız ile değişir. Neden yaşınızı yazmıyorsunuz bilmem ki. Ayni diş hekimi tekrar kanal tedavisi yapalım derse kabul edin.
Kusura bakmayın hocam can havliyle üye olup sizlere danışmak istedim, o yüzden bilgileri tam dolduramadım. Şişliğin artması sebebiyle bugün tekrar hastaneye gittim farklı bir doktora muayene oldum. Antibiyotiği değiştirelim dedi ve iltihap kuruyunca dişi çekmemiz gerekiyor dedi. Sizce çekim yapılmazsa bu hadise tekrarlanır mı ya da dişi çektirmelimiyim.
Diş hekiminiz uygun görürse Tekrar kanal tedavisi denenebilir. Aksi halde apsenin bu azgın günleri geçip sakinleştikten sonra diş çekilse iyi olur. Tekrar kanal tedavisi yapılsın teklifine sıcak bakın.