"İyi günler. Eşim 2 yıl önce miyom ameliyatı oldu, geçen sene kontrole gittiğinde doktor, kanallarından biri açık, biri kapalı demiş (HSG çekilmedi, muayenede demiş). 1 çocuğumuz var. 2 aydır korunmuyoruz. 2.yi istiyoruz, size sorum:
1) Açık kanaldan her ay yumurta gelir mi, yoksa bir sitede, her ay farklı kanaldan yumurta rahme gelir gibi birşey okumuştum, yani bu 1 ay gebelik şansımız var, diğer ay yok anlamına mı geliyor?
2) HSG çekilmeden kanallardan birinin kapalı olduğunu görebilir mi? Yumurta görünüyor demiş, bunu bilebilir mi?
2) Eşim bu ay 33 yaşına girecek, bu durumda yaşını da göz önüne alırsak sizce 6-7 ay daha denemeli miyiz, yoksa tüp bebek veya aşılama gibi bir yönteme mi geçelim?..."

1 Cevap

0 Yorum