2 yıllık evliyin eşimin cocuğu var benim olmuyor tüm tahlillerim güzel çıktı en son rahim filmimde kanallar kapalı imiş 3.çekimde açıldığı söylendi ama tamamenmi kısmenmi bilgi vermediler eşim aşılama ve tüp bebek istemiyor bundan sonra ne yapmalıyım,yardımınız için şimdiden teşekkürler.
ınfertılıte
Bundan sonra yapılacak sey eger tuplerınız acıksa yumurtlama gunlerı esınızle bırlıkte olmaya calısın Belkı tutar saglıkla kalın
Emb Dr Sevınc Ege
infertilite
Tüpleriniz açık çıksa bile 2 yıldır gebe kalamadığınıza göre doktorunuza müracaat ederek daha ileri tetkikler yaptırmalısınız. Gerekirse laparoskopi yapılarak tüplerde yapışıklık, tüp ve yumurtalık ilişkisi, endometriozis gibi tüplerde yapışıklık yapan ve gebe kalmayı zorlaştıran bir takım enfeksiyonlar var mı değerlendirilmelidir.Sevgilerimle.
inferlite
Sevgili Filiz Hanim,
HSG cekimi esnasinda tupler acilsa da, bu tuplerde bir miktar arazin oldugu ve bir doktorun yardimina ihtiyaciniz oldugu anlamina gelir. O nedenle bir an once esinizi tedaviye ikna edin. Beklemekle zaman kaybedeceginize derdinizin pesine dusun. Sevgilerimizle.
infertilite..
kanallar açıksa hamile kalabilirsiniz ancak kapalı ise tek şansınız tüp bebek olur. bu nedenle ne olduğunu tam öğrenmelisiniz ve sonuca göre eşinizle beraber hareket etmelisiniz.