Üroloji Bu kategorideki diğer sorular için tıklayınız
Başlık: Varikosel Gönderilme zamanı: 02.07.2009 15:22:54
Soru: Hocam ben 19 yaşına yeni girdim bekarım testisimin üst kısmında boşluk var fındık kadar internet yoluyla birkaç profesöre mesaj çektim onlar varikosel dediler ve ağrıda yok, hiç bir şikayetim yok sadece fındık kadar boşluk var ameliyat kesin olmam lazım mı, yani ameliyat olmasamda zorlu bir operasyon mu yoksa basit mi daha başka tedavi yöntemi var mı ameliyattan başka, bu duruma bakarak kesin teşhis varikosel mi hocam yani iltihaplanma veya daha başka birşey olma ihtimali varmı sizin önerinizi bilmek isterim, saygılarımla.
Cevap yazmak istiyorum


Marmara Ozon
Ozon Terapi ve Tedavi Merkezi
www.marmaraozon.com
Ozonla
Sağlıklı Zayıflama İçin
www.inceltiyoruz.biz
Bursa Lazer Epilasyon
Sağlıklı Güvenli Hizmet
www.esteslim.com
Kullanım Şartları
© 2000 - 2010 Mavi Piksel İnternet Çözümleri ve Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (232) 445 53 09 Telif hakları Mavi Piksel'e aittir.
İletişim | Forum
Doktor ve Sağlık Sitesi | Bebek Sağlığı | Tüm Gazeteler | Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı | İnşaat Portalı | Turizm Portalı